Post by healthrabreigemul on Mar 14, 2022 15:25:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Matching Dead ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Matching Dead IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک نقاط زیادی ▞▞▞
▞▞▞ The Matching Dead 2022 version ▞▞▞
من عاشق این بازی هستم، اما از زمان آخرین به روز رسانی، از کار افتادن آن متوقف نمی شود. اگر رفع شد، نظرم را تغییر خواهم داد.
فقط خیلی دوستش دارم❤️
من واقعاً از بازی لذت می برم غیر از اینکه هر بار که می خواهم بازی را حذف کنم. اگر بازی کار می کرد به 5 ستاره امتیاز می دادم.
Vector 街機 lwsa
وقت یا پول خود را که در ماه گذشته خرج کردهام و بیش از 100 دلار دارم هدر ندهید، بازی میخواهد حتی برای من بارگذاری شود تا بازی کنم، من هم خیلی دوست داشتم که بدترین بخش بود.
حتی نمیتونه بازی کنه هر بار که لود می شود من را بیرون می کنند. هدر دادن پول برای یک بازی که باید یک ماه بازی کنم
بازی is trash طول می کشد تا سطح ارزش آن را ندارد
در واقع کاملاً مانند بازی، حالت های مختلف بازی بسیار زیاد است، اما ... تعادل جمع آوری منابع بسیار بد است. تولید فلز بسیار کند است، اما بیشتر ارتقاها به فلز نیاز دارند. اگر تراز تغییر می کرد به آن امتیاز بیشتری می دادم. همانطور که هر چند، بیش از حد از سنگ زنی
بازی برای بدست آوردن پول درون بازی در بازی های مختلف. سبک و مکانیک بازی مشابه چند بازی دیگر است. اصرار برای خرج کردن پول در چهره شما بیشتر است، اما برای پیشرفت نیز کمتر مورد نیاز است.
من اول نوشتم که بازی 1/22 باز نمیشه. الان سومین یا چهارمین باریه که بازی باز نمیشه و من نمیتونم بازی کنم. من بار اول مشکل را ایمیل کردم و پاسخ هایی که دریافت کردم بی معنی بود. مطمئن نیستم که بتوانم در این زمان برگردم یا نه. توسعه دهندگان بازی را به روز نمی کنند. فقط می توانم حدس بزنم که اکنون رها شده است.
خوب
ای کاش اگر کارتهای بازیکن مختلف را نداشتیم، ارزش گذاشتن پول در آن را نداشت
آن را دوست دارم بازی عالی و آسان
The Matching Dead Bulmaca isip
مدتی است که این بازی را انجام می دهم و ناگهان بازی دیگر لود نمی شود! من چندین بار Uninstalled و دوباره نصب کردم و وقتی میخوام بازش کنم خاموش میشه! بسیار خوب این جزابه ولی زمانی که فراموش بشه!
آرامش را در تمام ارتقاء ها کاهش دهید، به بازیکنان آزادی بیشتری در نحوه ارتقاء قهرمانان بدهید، قهرمانان را در دسترس تر قرار دهید، درآمدزایی را کاهش دهید، میزان جوایز پنهان در پشت تماشای تبلیغات را کاهش دهید، سازندگان بیشتری را در دسترس قرار دهید... راه حل بسیار ساده، باعث می شود بازی در اطراف بهتر و کاربر پسندتر است
The Matching Dead Teka-teki hxf
در ابتدا بازی جالبی بود، اما سازندگان فقط از به روز رسانی بازی منصرف شدند. تمام کدهای هدیه ای که تا به حال دریافت کرده ام هرگز کار نکرده اند. من هنوز آن را بازی میکنم، اما از اینکه به نظر میرسد آنطور که باید به این بازی اهمیت نمیدهند، ناامید هستم.
کلی سرگرم کننده! اگر عاشق زامبی های همسان و خنده دار هستید، آن را دریافت کنید. یادگیری آن آسان است و تسلط بر آن مدتی طول می کشد. لذت بردن!
تصویری زیبا گیم پلی شبیه سازی از دیگر بازی های این سبک است.
بازی فوق العاده با داستان های عالی و زامبی ها.
بسیاری از باگها شما را از بازی خارج میکنند که ارزش بازی کردن ندارد
این بازی منتشر نشده دروغ کفتم😂😂😂😂 عالی😍😍😍
The Matching Dead Hádanky vxu
بازی بدی نیست که اوقات فراغت خود را با آن بگذرانید
بعد از اینکه بازی کردم و خیلی پیش رفتم، بازی من شروع نمی شود، مطمئن هستم که از اول شروع نمی کنم. پس من 1 هفته صبر میکنم تا مشکل حل بشه اگه خداحافظی نکنم 😠😠😠
نتوانستم از صفحه آموزش عبور کنم، سعی کردم بازی را مجدداً راه اندازی و نصب کنم، به نظر می رسید هیچ چیز کار نمی کند. امیدوار کننده به نظر می رسید و روی S10 Plus اجرا می شد.از آن لذت می بردم اما اکنون بازی بارگذاری نمی شود
سرگرم کننده است، اما نه چندان با ارزش. حدود یک ماه صرفه جویی در منابع برای یک کشش چندگانه طول می کشد، شانس برای شخصیت های ویژه بسیار کم است. پس از مدت زمان مشخصی بازی، من فقط با بازیکنانی با شخصیت های سطح بالا روبرو می شوم، بنابراین انتظار دارم که چیزهای زیادی از دست بدهم. بعد از یک ماه فکر می کنم بازی را تمام کرده ام.
من به شدت ناامید هستم زیرا این دومین بازی این شرکت است که از طریق Tapjoy پاداشی پرداخت نمی کند. من تمام الزامات پیشنهادات را تکمیل کردم و آنها با وجود ارسال بلیط های متعدد از طریق Tapjoy به سادگی پرداخت نمی کنند. من حتی گذرنامه 30 روزه را خریداری کردم، همانطور که در پیشنهاد به وضوح 3379 الماس ذکر شده است. اکنون توسط Tapjoy به شما گفته می شود که تبلیغ کننده معتقد نیست که من شرایط لازم را انجام داده ام؟ دریافت بازپرداخت از فروشگاه Google برای پاس و گزارش آن.
من این بازی را دوست دارم، اما کمی دردناک هستم، برای بازی کردن به عنوانی که قرار است، در zombieland جایزه دریافت نمی کنم.
انرژی شما خیلی سریع تمام می شود، شارژ مجدد زمان زیادی می برد. اکثر بازیها در اولین بازی سریعاً پر میشوند، سطح شما را بالا میبرند، انرژی را دوباره پر میکنند، و زمان بازی اولیه بیشتری را به شما میدهند. این یکی نیست 30 دقیقه بعد، شما تمام شده اید و 30 دقیقه منتظر انرژی کافی برای انجام یک مبارزه هستید. $$$$$$$$$ از همان ابتدا.
اول از همه، من نمی توانم وارد سیستم شوم. کشم را پاک کردم، حذف نصب و دوباره نصب کن. قادر به انجام بازی فیزیکی نیست. دلیل بازی من این است که یک اتحاد 20 برتر را رهبری می کنم. از افرادی که در این بازی بازی می کنم لذت ببرید، اما بازی خسته کننده است. همیشه از شما میخواهد که چیزهایی بخرید، تصادفی بودن آن تصادفی نیست وقتی صحبت از غارت میشود. به نظر می رسد که توسعه دهندگان دائماً از به روز رسانی عقب هستند. کدو تنبل در دسامبر بود. اوه، به هر حال، گفتم من نمی توانم وارد بازی شوم!!
بازی شگفت انگیز به نظر می رسد برای بازی بسیار جذاب است، اما این بازی اجازه نمی دهد بیشتر از این پیش بروم
بازی زیبا، بسیار سرگرم کننده و اعتیاد آور است
نسخه سرگرم کننده تر Age of Z
کارکنان هر دو طرف وقتی دیوار پیشنهادی را تکمیل کردم، به من حمله کردند، که کاملاً من را در بازی اصلی خود سرگرم کرد، زیرا یک واحد محدود را در آن 1 بار از دست دادم. این فقط پازل های نیمه کاره و فتح و غیره است.
بازی خیلی خوبیه شفا دهنده ها به طرز مسخره ای مغلوب هستند. شکست دادن رئیس شفا در رویداد روز استقلال تقریباً غیرممکن است زیرا به محض پر شدن نوار مهارت ویژه او به طور کامل بهبود می یابد (که تقریباً هر زمان که حمله می کنید اتفاق می افتد)
من باید بفهمم که چگونه می توانم گذرنامه 30 روزه را برای این بازی بخرم
میخواهم به این پنج ستاره بدهم، اما این که نمیتوانم موسیقی و جلوههای صوتی را خاموش کنم واقعاً آزاردهنده است.
نمیتوان نبردها یا غول خراب را برای بارگیری دریافت کرد، همه چیز کاملاً بهروزرسانی شده است و هنوز کار نمیکند
بالاخره به یکی از بازی های مورد علاقه من برگشتم. این بازی واقعاً یک زمان عالی است.
سرگرم شدن با یک بازی جدید
The Matching Dead Başsındırma tpa
از پاسخ های صادقانه قدردانی کنید.. امیدوارم تبلیغات در آینده دقیق تر شود. مرور را به تعدادی خنثی تر تغییر داد. وقتی بیشتر شبیه تبلیغی شد که با آن به این بازی جذب شده بودم به من اطلاع دهید و دوباره امتحان خواهم کرد، متشکرم
خسته کننده، CPU به شما می گوید که چه کاری انجام دهید، در واقع هرگز نمی توانید بازی را انجام دهید. نه آنطور که تبلیغ می شود. 20 دقیقه بازی کردم و حتی یک بار هم نتوانستم حرکتی را انجام دهم که توسط CPU به من تحمیل نشده بود. دانلود نکنید!
هیچ کجا نمی گوید این یک بازی چند نفره عظیم است! من نمیخوام یه بازی چند نفره بازی کنم!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی سرگرم کننده به نظر می رسد
این آموزش آنقدر طولانی است که من این بازی را حذف کردم. هیچ راهی وجود ندارد که بتوانم تنها کسی باشم که این کار را انجام داده ام... دلیلی برای طولانی بودن آموزش وجود ندارد.
خوش می گذرد
بازی سرگرم کننده برای باند و کشتن زمان با دوستان. طرح جالب، بسیار توصیه می شود
این بازی خوبی است اما افراد تصادفی که به دست می آورید همان هایی هستند که قبلاً دارید. خیلی خوب است اگر برای به دست آوردن شخصیت های دیگر بدون پرداخت هزینه برای آنها تلاش کنید.