Post by healthrabreigemul on Mar 14, 2022 15:22:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bed Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bed Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi glitch izturība ▞▞▞
▞▞▞ Bed Wars 2022 version ▞▞▞
Šī lietotne bija forša! Es došu 4/5 ir jauki pirms mūsu ēras Es esmu pro Es nogalināju, es saņemu arī daudzus citus materiālus! Bet kādā veidā tas ir, kā es varu jaunināt? Tā ir lieta, bet tā joprojām ir jauka, tāpēc piešķīra tai 4 zvaigznes😊Tas, kā tas izskatās, tā spēlē! Ļoooooooo forši! Jums vajadzētu to atjaunināt lol!
Man tas patīk, tajā ir lieliska spēle un konkurētspēja, taču pēdējā laikā tajā ienāk hakeri
Es piešķiru tai pieci, bet man jāpiekrīt hanzhen playz, man bija ninga kurpes un es izdzēru lecošo pudeli, es atvienojos krāpšanās dēļ, lai gan es nekrāpju citu problēmu, jūs atjaunināt spēli daudz, kad atveru lietotni. izmet mani no spēles tik ļoti, cik es vēlos novērtēt 5 zvaigznes, es nevaru
Ja tas notiktu, es tam piešķiršu 5 zvaigznes
Es zvēru pie Dieva, ka es iznīcināju 1 miljonu gultu pēc kārtas šī spēle ir pārsteidzoša, man tā patīk, tā ir tik forša, bet galvenā problēma ir tā, ka es turpinu mirst, kas ir rupji, es vairs nevēlos mirt, tāpēc pārtrauciet taisīšanu un neatjaunināju vai kaut kas, ko es negribu, piemēram, ko es domāju, es nesaprotu šo spēli, bet tā joprojām ir diezgan laba spēle man patīk spēle, tā joprojām ir forša jā, tā ir forša spēle man patīk to spēlēt. Man ir tikai 1000 gultu neatkarīgi no šīs spēles labs darbs, jo man vienkārši patīk spēle, tā ir diezgan laba spēle ...
Labi
Vecākajās bedwars versijās zobena garums tika palielināts, bet tagad nē, vai jūs varat atkal palielināt zobena garumu, lūdzu?
Man patīk rhi spēle, bet ir daudz kļūdu. 1.When u vēlaties doties uz spēli, tiek teikts, ka neizdevās ielādēt karti resorce 2.this spēle ir pilna ar LEECHING poeple, tāpēc, lūdzu, padariet LEECHING ez, lai iegūtu 3.the sime pad glich kad jūs ieejat tukšumā un noliekat gļotu spilventiņu. Dažkārt jūs ejat to iemetot, un dažreiz, kad jūs to noliekat, jūs to nenometat un nobraucat lejā, tāpēc es tam piešķiru 3 zvaigznes, lūdzu, izlabojiet to
Tā ir laba spēle, taču tā ievērojami atpaliek, un tā atkal un atkal ir viena un tā pati.
Tas ir burtiski negodīgi, tas padarīja manu komandu ikvienu spēli, un citas komandas bija pilnas ar princi ob un dimanta hercogiem vienā komandā manā komandā vienmēr ir dzelzs karavīrs un zelta bruņinieks, lai cilvēki varētu izvēlēties mainīt dažādus klasifikācijas veidus pēc līgas un reputācijas.
Ir pārāk daudz hakeru, un nav iespējams uzvarēt, tas ir kaitinoši
Agrāk man patika spēlēt šo spēli, bet tagad katra spēle, kurā es ieeju, ir pilna ar hakeriem, un es nekad nevaru uzvarēt, jo viņiem ir teleportācijas uzlaušanas un nav tukšu uzlaušanas utt., un mana acc pat tika uzlauzta, par laimi, viņi nevarēja saņemt manus drošības jautājumus, bet, kad es neko nesūdzēju. tika darīts
Es novērtēšu šīs 5 zvaigznes, bet bruņas ir pārāk dārgas, bet kad Ziemassvētku atjauninājums ir klāt, es esmu tik laimīgs, ka ir bezmaksas zobena efekts, paldies bmgo. Es novērtēšu šo ar 5 zvaigznēm, ja būs jaunas bezmaksas pat paldies un priecīgus Ziemassvētkus
super goooooo
kad es spēlēju jūsu spēli, jūsu spēlei manā tālrunī ir tik daudz kļūdu, tāpēc es piešķiru tai vienu zvaigznīti. 😠😠😠
Man patīk šī spēle, bet es esmu bast un VIP💕.visiem patīk es un nenogalina mani. Man patīk šī spēle.
Šī ir mana mīļākā spēle, bet tagad ir viena problēma, kad es spēlēju šo spēli, ir tik daudz hakeru, un kad spēle sākas, spēle beidzas, lūdzu, izlabojiet šo problēmu, pretējā gadījumā šī spēle ir mana mīļākā
Es šai spēlei piešķīru vienu zvaigznīti, jo, kad es lejupielādēju spēli, gaidiet, līdz tā tiks ielādēta, tas aizņem daudz laika, un es nekad nevarēju spēlēt spēli😡😠😤😧
Esmu viens ar augstākajiem rangiem, esmu atteicies uz 2 nedēļām, un rangs pazeminās. Gandrīz burtiski visi spēles dalībnieki uzlauž vai krāpjas. šī spēle bija ok, bet atvainojiet, jo es atinstalēju šīs spēles. Es vairs nevaru to izbaudīt, ja katra kārta ir negodīga. Arī burtiski toksisks visiem, jo viņi maksāja, lai uzvarētu. Piemēram, tā ir laika un naudas izšķiešana. Negodīgas cīņas, hakeri lido apkārt, glitching utt utt. Un arī viena lieta, atjauninājumi ir briesmīgi. piedod, bet tas ir sarūgtinājums.
Tik forši un tu esi pirmais, ko es spēlēju, un mana mīļākā spēle ir bed wars in blockman go tik daudz spēļu, piemēram, egg wars jail break un parkour ilove bedwars
Jā acha spēle nahi hai har bakt harta rehta huin are yar šī ir ļoti slikta spēle bērniem un pieaugušajiem
Bed Wars Action deni
Ne man, jo daudz hakeru!!Un 2. līmeņa spēlētāji ar visiem Pro spēlētājiem, un, ja iztērējat, jūs varat būt profesionālis, bet es nevaru tērēt, tāpēc, lūdzu, uzlabojiet spēli un spēlētājiem, kas iegūst flame inchatāciju, es to nedaru, un tāpēc es nevaru paaugstināt savu spēli !!!!!!!!!!!!!
Pocket Ants: Colony Simulator Стратегически pqp
Spēlētājiem, kuri saka, ka daži no viņiem ir hakeri, tā ir taisnība, bet dažiem cilvēkiem ir op rūnas (piemēram, man), piemēram, leeching, šura, aizsargāt utt. Lūdzu, noskatieties video par šīm rūnām, lai saprastu, kāpēc daži spēlētāji tik ātri atjaunojas. Katrā ziņā jauka spēle🥳🥳
Kāpēc katrā spēlē ir DAUDZ PIEDĀVĀJUMU, kad mani piesit ienaidnieks, man ir neliela nobīde, bet kāpēc arī mani kolēģi ir stulbi un ikreiz, kad es uzaicinu savu draugu ar dimanta juke, es nevaru viņu uzaicināt neatbilstoši, bet kad es spēlēju spēle es varu ballēties ar robotiem un iesācējiem, un mani ienaidnieki ir pūķu mednieki, piemēram, kāpēc ir tik daudz traucējumu, piemēram, gļotu bloks, kad es nokrītu no tukšuma, gļotu bloks nedarbojas, es vienkārši izkrītu caur to un mans wifi ir spēcīgs
Tagad šajā spēlē ir daudz hakeru vispirms man šī spēle ļoti patika, bet ne katrā spēlē ir hakeris, lūdzu, dariet kaut ko, lai normāli spēlētāji varētu spēlēt
Es kādu laiku izdzēsu spēli, bet, kad es šodien instalēju spēli, es to pat nevarēju spēlēt. Tā nepārtraukti ved uz pieteikšanās izvēlni, un, mēģinot pieteikties, tā vienkārši atgriežas. Lūdzu, izlabojiet šo problēmu 🙏 tā bija lieliska spēle.
Nevaru ielinster bet varbūt laba spele Paldies Tev ka ustaisiyi
Nolaišanās, bet vienīgais, ka nav iespējas izārstēties, un zelta āboli neko nedara
Es ieladeju speles aizbildnis un hackoju:D vieglak neka blockman go
Šī spēle ir forša, bet kāpēc pārējiem spēlētājiem ir liels attālums, bet otram spēlētājam viņi tikai viens nošāva mani!!!
Tas ir labi, bet vienīgais, kas mani traucē, ir tas, ka es spēlēju vienu no savām spēlēm, un tad tā man nedarbojas, tā saka: "Ieliec man adresi un e-pastu". Es to nerunāju skaļi, jo tikai 10 spēlēs tas nav godīgi un tā ir mana mīļākā spēle, lai to labotu 😔
Es ienīstu šo spēli, jūs vēlaties zināt, kāpēc jaunais atjauninājums padara lietas arvien grūtākas, lūdzu, noņemiet šo atjauninājumu thx
Bed Wars Akčné egb
Bed Wars Veiksmas uvj
Šī ir laba spēle, taču hakeri vienmēr lido un iznīcina gultu, lūdzu, apturiet viņus.