Post by healthrabreigemul on Mar 14, 2022 15:19:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Cat Emma Ballerina ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Cat Emma Ballerina IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda veliko denarja ▞▞▞
▞▞▞ Talking Cat Emma Ballerina 2022 version ▞▞▞
Ne vem, kako lahko tako najslabša igra dobi oceno 4,4, da je grafika tako najslabša
To je najslabša igra doslej😠😠😠😠😠😠 Sovražim jo
Obožujem to igro, to je moja sanjska igra. Obožujem celo balerino, vendar to kdaj poskusim, tako da lahko v teh igrah vadim Balerino
Ta igra je tako ljubka in neverjetna
เกม เอมม่า นางระบำ พูดได้ ง่ายๆ tuec
Igra se odstranjuje, medtem ko jo igram
To je posnetek Talking Angele. P.S. zakajyyyyyyyyyyyyy?!😭
Igra je neverjetna, osreči me kot v Coroni. Igram jo. Nisem jo namestil, preden je bila Corona tam, zdaj pa je Corona tukaj, prosim namestite igro, igra je popolna in razbistri vaš um. Obožujem Emmo, kul je in prijazna Tako zelo jo ljubim, da je kot moj BFF. Upam, da boste namestili to igro, hvala
Ne morem ga prenesti. Ampak to je bila najboljša igra. Prosim, naredite spremembe, kot je govoreča angela 2
Ko Vn Ou99999
Malo bom tam
Fantje, res morate preprečiti, da bi se igra ves čas ustavljala, pravkar sem jo prenesel in se je pravkar ustavila, prosim, naj se ustavi in tudi obožujem igro, vendar prosim nehajte začasno ustaviti, je moteča
To je veliko bolj zabavno, kot sem mislil, da bo. Zelo mi je všeč in želim, da oseba, ki je to naredila, naredi več iger, kot je ta. 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍. Vsem predlagam, da ga prenesete danes ali jutri, vendar ga prenesite.🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Bom
pravkar sem jo namestil, zato ji dajem samo 3 zvezdice, a če bom užival v igri, ti dam 5 ⭐
خوب بود من ترانه هستم
Lepa grafika, moji hčerki je všeč
Snakkende Katt Emma Ballerina Fritidsspill fsb
Resnično mi je ta igra zelo všeč in stara sem 15 let, vendar me igra kar naprej izžene in zaradi tega sem zelo razočaran in zgrožen 😭😠😬
lepo
Najboljša igra, ki sem jo kdaj igral, celo užival sem jo igral upam, da imate zelo uspešen posel in da ga boste prenašali na generacije
Všeč mi je vaša igra, ker je lepa igra, vendar potrebuje nekaj več trgovin v njej
Oprosti, ampak ta igra je kul 😎
Nekako otročje ..im 14 ne 3
To je odlična igra. Ne morem verjeti, da sem namestil igro. Mislim, da božam resnično mačko. Moj otrok Upasana Sengupta in moja mlajša sestra se igrata vsak dan. Všeč mi je.
Emma je videti govoreča mačka. Bolj kot človek kot mačka, prava mačka, mačji tip? Emma res ni videti kot mačka. Nasploh. Ali potrebuje nekaj dela na njej, da bo izgledala bolj kot prava govoreča mačka, štirinožna mačja govoreča mačka? Prosim naredite nekaj. Delajte na njej, da bo bolj podobna. Živa govoreča prava mačja govoreča Emme Cat?
Der Spiegel je odličen igralec za igro
Ta igra ima fantastično zgodbo, tako neverjetna je, res igra balet, ima neverjetne učinke in grafika je zelo dobra. Dobro delo za igro, moja hči obožuje balet.
Zelo kul in lepo mi je zelo všeč!!! Idealen je za 8 letna dekleta. Moja hčerka ga obožuje!!
Ok super igra
Ljubim to igro in Emma Toking na igro 😁😁😁😁😁🤔😆😈😆🤔🤗🤔🤔🤔🤔🤔🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗😿👅💋💝💘💗💖💕💞💟💛💚💜❤💙.
Ne igrajte te igre, ker ima zalezovalca v očeh, dajte temu vse zvezdice, žal nam je, da je v novicah, da je zalezovalca v očeh, če vidite zalezovalca v očeh, izbrišite jo, ko zasledovalca zagledate tako hitro kot lahko
Tako mi je všeč igra. Igra je tako super in zabavna, da se zabavam 😍😍 Tej igrici dajem 6 zvezdic.
Oculus Giải trí wev
Ta gamas 😱😭 Strašno, ne igraj se pri otrocih, prosim, ko ji pogledaš v oči 👀 tam ni ljudi in ona je super žalostna stvar ever i ever app 🤔
Všeč mi je ta aplikacija, zelo mi je všeč ta igra, vendar je ena stvar, da ne odklene vsake stvari, ki ni dobra, ampak ta igra mi je všeč
Še slabše je, ker ko ga bom igral, bo kup 😠😠
ta igra je čudovita, vendar nima veliko smisla
Lepo je
To je najboljše in jo lahko božaš, ko spi, kot pa neumna Talking Angela😒😒😒.
To je zelo lepa igra, ali lahko naredite igro, ki je igra za nosečnice za porod doma