Post by healthrabreigemul on Mar 14, 2022 14:55:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Guardians of Cloudia ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Guardians of Cloudia IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира много издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Guardians of Cloudia 2022 version ▞▞▞
автоматично затваряне всеки път, когато го отворя.. МОЛЯ, ПОПРАВЯТЕ ИЛИ ЩЕ СПРЯ ДА ИГРА ТАЗИ ИГРА!
Силно изплуваща игра със страхотна графика. Изглежда, че има голям набор от спътници и сменяеми брони и оръжия. Чатовете са озвучени, така че е много хубаво да не се налага да четете и всичко. Всичко и всичко страхотна игра, в която определено ще играя повече!
Добре е, ако плащате, но службата за поддръжка на клиенти отговаря като бот и ме игнорира... Ето защо 3 звезди. Поддръжката е неудобна
Играта вече не се играе. Принудителното затваряне при стартиране. Деинсталатор, изчистен кеш, изчистени данни, ремонт, нищо не работи. От време на време ще се зареди докрай в тях силата се затваря отново. Напълно актуализиран z fold 3.
Не купувайте нищо от тях, те не отговарят, ако имате проблем. Играта е измама, след известно време просто я карат да кръстосват сървъри и изоставането става ужасно. Осигуряването на приходи е ужасно и разработчиците не реагират на нито един имейл. ДА СЕ ИЗБЕГНЕ
Играта е наред в някакъв момент, но след 70 лв. процентът на падане е изключително нисък. Има няколко играчи ultra Premium с ранг 20 по-висок от средния премиум играч. Те доминират във всяко pvp събитие. Няма шанс за победа срещу тях. И не говоря за това да си на върха, а да се наслаждавам на играта по време на нормално съперничество. Така че до 70 лв играта е хубава след загуба на време поради липса на баланс. И това е тъжно, защото играя от самото начало.
Играта беше забавна.... Докато не започна да се срива постоянно след определена прогресия....
Редактиране: или коригирайте грешките, при които влизам в моя сървър и нищо не се зарежда, екранът не е напълно запълнен, когато отворя приложението, или моля, върнете 1800 $, които съм похарчил. Ставам много нетърпелив с тях, причинявайки ми голямо неудобство, когато искам да играя. Супер разочарован в момента.
Guardians of Cloudia ایفای نقش esh
Просто още една игра за грабване на пари, чисто p2w, дори диамантите, които ви дават, са обвързани и най-вече неизползваеми.
Има нужда от свършена работа
е добре, но трябва да увеличите размера на шрифта, за да четете за определени неща. твърде малък за четене..моля помогнете
Първо, не ми позволи дори да назова героя си както искам. "Невалидни знаци в името" - чудя се коя буква в "Тас" е невалидна? И тогава потребителският интерфейс е толкова малък и нечетлив на 6-инчов екран (букви под 1 мм), че просто не можех да продължа.
Тази игра е добре, ако нямате нищо против да харчите пари. Не е възможно да бъдете конкурентоспособни в който и да е аспект на играта, без да го правите. Благодарение на системата на световните нива максималното ниво на вашия герой се повишава с 1 всеки ден. За съжаление, дори и да плащате пари, трябва да продължите да го правите с тази система, за да останете уместни във всяко конкурентно съдържание. За f2p играчи, не бих се притеснявал да пробвам тази игра, тъй като наистина няма какво да се прави извън pvp съдържанието.
Learn Portuguese for beginners શૈક્ષણિક konl
Хубава и лесна игра за разхлаждане
Играх само като измамник, но изглежда, че е добра игра, ако не плащате. Не съм харчил никакви пари откакто ги взех и съм на ниво 81, мисля, че 2 нива под световното. Моят ранг е в 200-те за pvp, което може би е прилично. Бях в топ 100 един ден, но меля всеки ден и получавам толкова безплатните, до които мога да стигна. Историята е сладка, хората са готини, но ако вие искате да сте в първите редици, трябва да плащате, особено след като тази игра има ДНЕВЕН ОГРАНИЧЕН EXP.
Тази игра е просто. Ужасно е. Изкуството може да е най-доброто нещо в него, но всичко останало е изключително глупаво, не съм сигурен дали някога ще стане забавно, но отне твърде много време, за да го направя, ако се случи. Механиката е лоша. Няма разумна или ценна информация. Началото е толкова глупаво. Можете да го поставите на автоматичен режим и изглежда ще стартира цялата игра вместо вас. Просто изобщо не е проектиран добре.
Изглежда, ако сте в отбор и капитанът ви е испанец (говорител/настройки), NPC в куестове/подземия също ще говори на испански. Не е зле за игра, но по някаква причина вчера, когато щракнах върху моят характер, за да го стартирам, просто отива на черен екран и остава така, ако играта или телефонът ми са глупави
Взех играта и не мога да я играя, защото се затваря всеки път, когато я отворя, можете ли да поправите това
Те са доста бързи в отстраняването на грешки, но огромни пари след около 72 лв. f2p просто не могат да се справят
Guardians of Cloudia Lakon Peranan kyl
Видях МНОГО реклами на тази игра, така че я опитах... изтрих я 2 дни по-късно. Историята беше куца, урокът не беше достатъчен според мен и просто изглеждаше толкова хаотичен. Не бих препоръчал тази игра. Съжалявам, че не е нищо лично
Беше 5-звезден преглед като повечето игри, когато ги играете за първи път, след което те правят промени, които прецакват играта изцяло. Тази игра не се обърка, като я направи невъзможна за игра, те объркаха чрез сливане на сървъри заедно, за да накарат играчите да плащат повече пари, за да се конкурират с новите по-високи нива, с които са били слети. Също така всички събития, всяко едно от тях е платено събитие. Те ще ви кажат, че ви дават безплатни предмети, но всички знаем, че те са боклук, които играчите на ниско ниво ще използват.
Guardians of Cloudia Lakon Peranan kyl
Забавна игра!!!
Добре, всички коментари по-долу плюс Нямаме нужда от ДРУГА аниме мобилна ролева игра. Също така защо трябваше да използвате наистина добра християнска песен за рекламата...
Има грешка, когато използвате Google play, влезте, след това, когато изберете вашия герой, за да се зареди в света, не виждам нищо, просто свири музика n раждам се в glory grss, но не виждам аватара си или нещо друго, моля, поправете проблема си, защото пропускам играейки това, ако не го направите, ще сложа само 1 звезда
Добра игра.
Харесвам тази игра, хората са хубави, нормални, графиката е добра. Но след актуализацията ти унищожи всичко баланс 0... аз играя с магьосник моят бр е 1000 000 с моя съотборник фехтовач, същият бр. Печелех трудно, но сега дори не мога да повредя 50% всички са усилени, но ти не си го направил магове! Похарчих 5000$ и какво да правя сега? Битката сега не зависи от тактиката...Лош опит, работите върху това 4 години и играта е тази на друга игра с по-добра графика (LoD и други). Много БЪГИ КАЖЕТЕ БЕЗ РЕКЛАМИ, но врагът ми е лилав всички (телефонът използва SD870). Имайте малко пропуски при въвеждане: примерна част от урока (Мина, не за каквото и да е "furthur", чакайте ме. Вие буквално пишете "furthur".
Вашата игра е счупена, счупена от самото начало .. не може да започне играта ..
Забавно забавление, но изключително P2W. Не виждам, че играта става по-добра, Вероятно е по-лоша и по-лачна~ но ако харесваш тези неща, тогава тази игра е за теб ^^ Има малка разлика в уменията, но няма голямо значение дали има 200k разлика, дори и да има най-лошият играч, който ще спечелят. Аз лично успявам да убия 100-150 000, но са необходими много усилия, за да спечелиш.. що се отнася до магазините за пари и валутата, там са изключително мощни и са принудени да харчите, ако искате да сте в крак. PAYWALL започва от lv60 btw. GL~
Изглежда, че МОЖЕ да бъде добра игра. Мисля, че създателят се интересуваше повече от рекламата, отколкото от самата игра. Не се притеснявайте за сюжета. То или върви твърде бързо, или е прекъснато, или буквално не съществува, в много случаи просто казвате името си и това е целият диалогов прозорец. Досега системата за домашни любимци е типичната Gatcha. Вие ги призовавате или те просто са ви дадени. Има типичен автоматичен път, който не включвате. Просто се случва.
Не си губете време или пари за тази игра. Прекарах почти месец, спестявайки прах за призоваване, за да получа призовките, които ми трябват, за да предам домашни любимци, само за да изчезна почти всичко за една нощ. Страницата с билет за поддръжка не се зарежда. Играта е силно дисбалансирана. Най-добрите играчи печелят най-много награди във всяко събитие, така че те продължават напред, докато новите играчи имат все по-малък шанс изобщо да могат да се състезават. Изключително плащайте, за да спечелите. Предполагам, че би струвало на нов играч около $1,000.00 ~ може би ~ да се състезава.
Текстът използва 5pt шрифт. Крайно невъзможно за четене.
Дизайнът на героите и цялостното изкуство са невероятни. Следването на сюжетната линия е невъзможно, защото текстовете на NPC са отрязани: липсват последните няколко думи или липсва целият диалог. Персонализирането на характера е ограничено. Изглежда като игра с много потенциал, но от самото начало е ясно, че е необходима повече работа, за да се справим напълно с тези по-незначителни подробности.
Хубав убиец на времето
Игра за боклук. Рекламирайте като страхотна игра, но не. Скучен af, малък интерфейс и скучно съдържание. Yall трябва да спре да раздвижва тази игра в рекламите и да я направи забавна, като събира чудовища и ролеви игри. Това е моята рецензия като играч.
Samsung s10 ... играта изглежда не се зарежда, жалко е, че игрите изглеждат доста прилично, просто искам зареждане и фризери
Играта е приятна и забавна и проста, но с достатъчно сложност. Да бъдеш онлайн повече от другите може да бъде възнаграждаващо, но да, точно като всяка игра на телефон, тя е силно p2w, което е добре, но ако сте f2p или ниски харчите след средата на играта, сте принудени да напуснете или да страдате от ИЗКЛЮЧИТЕЛНО бавен напредък или да бъдете принудени да изпразните ur кредитни карти. Също така нямате шанс срещу някой, който е платил само 200$, ако сте f2p и сте започнали от същия сървър, pvp е предимно банкова сметка срещу банкова сметка, а не базирана на умения
Така че те имаха събитие с купон, което купувате директно от тях в замяна на купон със същата стойност в играта, където можете да обмените за артикул със същата стойност. Но достатъчно глупаво, те нямат пакет със същата сума за замяна. След като се свързаха с Dev, те продължават да казват, че са го оправили и да купят пакета с бял заек. Продължавам да им казвам, че нямам този пакет в играта си... Нулиране, преинсталиране и без пакет с тази стойност. Все още чакам полезен отговор....
Това е добра игра. През първите няколко дни бях в топ 10 на мошениците на сървъра, без да харча нищо. Има няколко проблема, но основният е системата за превод, имах трудности да разбера приятелите си от гилдията, световния чат и приятелите. Не можеше дори да преведе изречение от 2 думи
Тази игра изглежда страхотна. Сложно изравняване/захранване и добра сюжетна линия. След като разберете как работят всички менюта, подменюта и всички различни предизвикателства и куестове, това се превръща в много приятна игра.
Guardians of Cloudia Role Playing itbe
Най-добрата игра някога! Играя тази игра всеки ден и без никакви проблеми. Можете да се биете с чудовища, да имате домашен любимец, който да ви помага да се биете с чудовища, да получавате награди, да създавате приятели и много повече! Това е толкова страхотно приключение! НАИСТИНА ПРЕПОРЪЧВАМ ТОВА ПРИЛОЖЕНИЕ!
Защо не мога да вляза в играта си с Facebook acc? Оправи го !!!! 🤬🤬🤬🤬🤬
Къде е актьорът „Прости ни, разработчиците“ на тази игра, защо винаги има трудности при стартирането на тази игра, например ако се опитвате да влезете и изберете своя герой, екранът ще стане черен и ще бъдете натрупани върху това и вие ще трябва да стартирате играта отново и отново, моля поправете тази грешка FFS!!!